Hoe ondersteunen we jou?

Je hebt het manifest ondertekend en actiepunten gekozen. En wat daarna? Dan staan wij klaar om je verder te ondersteunen met good practices, een inspiratiedag en een enquête. 

Onderteken je het Familiemanifest, dan word je in september 2019 uitgenodigd voor een boeiende inspiratiedag rond familievriendelijkheid in cultuurhuizen. Je krijgt inkijk in hoe families een uitstap naar een cultuurhuis ervaren en wat de belangrijkste drempels zijn. Je kan je eigen ervaringen uitwisselen in een netwerkmoment met collega's uit heel Vlaanderen en Brussel.

Daarnaast bezorgen we je in een maandelijkse nieuwsbrief creatieve good practices uit binnen- en buitenland, die je helpen je gekozen actiepunten in de praktijk om te zetten. Hier vind je al de eerste good practices.

Ook voorzien we een kant-en-klare enquête om bij je bezoekers te peilen naar hoe ver je cultuurhuis staat op vlak van inclusieve familievriendelijkheid. Jij laat de enquête invullen, en wij doen de rest.

De smaak te pakken door de actiepunten en zin om je werking nog inclusiever te maken? Op de pagina Hulplijnen verzamelden we vormingen, workshops en infopakketten die je verder op pad zetten.

Heb je zelf een actiepunt tot in de puntjes uitgevoerd, of ken je er een mooi voorbeeld van? Laat het ons weten op info@familiemanifest.be.

Good practice

Pamperperikelen

Met baby’s komen luiers, en die moeten op tijd en stond verschoond worden.

publiq vzw, 2018 | Ontwerp door Statik | Contact | Gebruiksvoorwaarden | Privacyvoorwaarden | Cookies